NYHET! Sits og stil stevne arrangeres for første gang på Epona søndag 21. april

Dette er et aktivitets- og utdanningstilbud som bidrar til at rytteren utvikler rideferdighetene sine. Dette skal gjøres ved å fokusere på rytterens sits fra starten av og frem til rideferdigheten er så godt utviklet at korrekt balanse, rytme og oppstilling er helt naturlig i alle gangarter og under alle forhold. Hest og rytter må være i balanse for å kunne prestere godt på banen, i tillegg til at korrekt sits er skadeforebyggende for både hest og rytter.

Rytterne deles inn i klasse A og B:

Klasse A: Skritt og trav. Loddrett sits og 2-pkt sits. Travbommer.

Klasse B: Skritt, trav og galopp. Loddrett sits, 2-pkt og 3-pkt sits. Trav over travbommer, samt hoppe to hinder på maks 40 cm.

Stevnet starter klokken 11, og man kan gjerne møte opp litt før. Pris er 150kr. Påmelding gjøres til instruktør senest fredag 19. april.

Dersom noen har annledning til å bake noe til kafeen eller være parkeringsvakt, ring eller send melding til Marit på tlf. 95448397. Dette tas i mot med stor takk.

Spør din instruktør om det er noe du lurer på, og hvilken klasse som passer for deg. Korrekt antrekk innebærer godkjent ridehjelm og egnet fottøy. Sikkerhetsvest er anbefalt og påbudt for deltakere til og med 16 år.

Vel møtt!

Reklamer