Dressurstevne 08. september

Epona Rideklubb inviterer til dressurstevne 09. juni kl. 11.00. Det vil bli ridd tre klasser: RLC:1, LC:1 og LB:4. Påmelding gjøres til en av ridelærerene. Startavgiften er 160,- og må betales innen man skal ri.

RLC:1 er en ryttertest og da rir man fra 1-4 stykker om gangen. Programet vil bli lest opp menst man rir, men det er lurt å kunne programmet selv om. Programmet finner man her: HER!

LC:1 er et vanelig dressurprogram der man rir en og en. Programmet vil ikke bli lest opp mens man rir, så programmet må pugges på forhånd. Programmet finner man hert: HER!

LB:4 er et vanlig dressurprogram der man rir en og en. Programmet vil ikke bli lest opp mens man rir, så programmet må pugges på forhånd. Programmet finner man her: HER!

Bilde

Snakk med din instruktør om dette kunne være noe for deg og eventuelt hvilken klasse som passer! For alle dere som ikke skal være med å ri, er det bare til å komme å se på alle de flinke rytterene vi har. Så nå ønsker vi alle velkommen til en koselig og lærerik dag med masse hest!